Gyorshitel

A gyorshitel egy szabad felhasználású hitel, amelynek fedezetéül saját tulajdonú tehermentes gépkocsija szolgál. A gyorshitel összege (minimum 300 ezer Ft) a gépjármű EuroTax-értékének akár 80%-áig terjedhet.

 

A legegyszerűbb és leggyorsabb (akár 5 nap alatt) mód arra, hogy gyorsan pénzhez jusson kedvező feltételekkel, az, ha meglévő személygépkocsija vagy teherautója terhére vesz fel gyorshitelt.

Természetesen Ön a gyorshitel felvételét követően is a gépjármű tulajdonosa marad, csupán az autóra kerül egy elidegenítési tilalom, ami azt jelenti, hogy a gyorshitel futamideje alatt (Magánszemélyek esetében 7 év, vállalati ügyfelek esetében 8 év a maximum.) nem adhatja el a gépjárművet.

Feltételek

A gyorshitel legfeljebb 12 éves járművekre vehető fel (a gépjármű a gyorshitel lejáratakor nem lehet idősebb 15 évesnél.

Igényelhető forintban, euróban - devizahitel alapú hitel esetén ugyanakkora hitelnél alacsonyabb havi törlesztőrészletet kell fizetnie, ami azt jelenti, hogy ugyanakkora törlesztőrészlet mellett több hitel felvételére van lehetősége.

A gyorshitel munkáltatói kereseti igazolás, vagy havi bér jóváírását tanúsító két bankszámlakivonat, vagy nyugdíjszelvény bemutatása mellett vehető fel.